social facebooksocial facebooksocial facebook

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις, τα έργα και τις εκδηλώσεις του Cross The Gap

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΛΕΤΣΕ

Μια από τις δράσεις του έργου αποτελεί η υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου για το κοινωνικό και κοινοτικό θέατρο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Λέτσε της Ιταλίας από τον εταίρο του έργου, την εταιρία FACTORY ASSOCIATION - TRANS ADRIATIC COMPANY.

 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το πρόγραμμα προβλέπει την πραγματοποιήση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου που θα διευθύνεται από ειδικούς, παιδαγωγούς, καλλιτέχνες αναγνωρισμένης εθνικής και διεθνούς φήμης με αξιόλογες εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες στον τομεά του κοινωνικού και κοινοτικού θεάτρου με ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση θεάτρου, θεάματος και αναπηρίας, μεταξύ αυτών ο Antonio Viganò, ο Enzo Toma, ο Michele Comite, ο Damiamo Scarpa, ο Robert Mcneer.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Λέτσε της Ιταλίας από τις 3 ως τις 15 Ιανουαρίου, 6 ώρες καθημερινά, από τις 9.00 ως τις 16.00. Θα περιλαμβάνει διαστηριότητες εργαστηρίου, παρουσιάσεις, διαλέξεις και προβολή παραστάσεων.

Νέοι, μαθητές, φορείς, γονείς και το κοινό που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο σεμινάριο καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής χρησιμοποιώντας το συνημμένο έγγραφο.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν και στο τέλος θα εκδοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Θα γίνουν δεκτοί 20 συμμετέχοντες, από τους οποίους οι 5 θα προέρχονται από την Ελλάδα και πρέπει να διαθέτουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Για τους Έλληνες συμμετέχοντες στο θεατρικό σεμινάριο, τα έξοδα μεταφοράς, φαγητού και διαμονής θα καλυφθούν από τον εταίρο του έργου την εταιρία FACTORY ASSOCIATION - TRANS ADRIATIC COMPANY.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τη συνημμένη φόρμα συμμετοχής με υπογραφή και ημερομηνία, απευθυνόμενη στην Associazione culturale Factory Compagnia transadriatica, Via Pitagora 1 - 73100 – Lecce μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

έχοντας ως θέμα: “Application for participation in the theatrical training session of CROSS THE GAP project in Lecce”

 

 

 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επισυνάψουν στην αίτηση:

  • Βιογραφικό σημείωμα
  • Σύντομη συνοδευτική επιστολή, μέγιστο 15 γραμμές
  • Αντίγραφο έγκυρης ταυτότητας

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο θεατρικό σεμινάριο είναι μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου 2019, στις 12:00.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί από τον εταίρο του έργου FACTORY ASSOCIATION - TRANS ADRIATIC COMPANY.

Δεν θα γίνουν δεκτές οι αιτήσεις που θα έχουν αποσταλεί εντός της προσθεμίας, αλλά με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, θα αποκλειστούν οι αιτήσεις που θα αποσταλούν πέραν της προβλεπόμενης προθεσμίας.

Στην αίτηση θα πρέπει να αναφέρεται ορθά η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του υποψηφίου.

Για τους υποψήφιους από την Ελλάδα, η αίτηση και τα απαιτούμενα έγγραφα πρέπει να συμπληρωθούν στα αγγλικά.

Αξιολόγηση των αιτήσεων

Οι συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα επιλεχθούν κατόπιν αξιολόγησης από τους υπεύθυνους του προγράμματος, την εταιρεία Factory Compagnia transadriatica, οι οποίοι θα δημοσιεύσουν στην ιστιοσελίδα τους την κατάταξη των επιτυχόντων.

Τα κρητήρια αξιολόγησης βασίζονται κυρίως στα κίνητρα των αιτούντων και στις πιθανές εμπειρίες τους σε σχέση με το κοινωνικό και κοινοτικό θέατρο.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων είναι ο πολιτιστικός σύλλογος Associazione culturale Factory compagnia transadriatica Via Pitagora 1, Lecce, e- mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο σύλλογος Factory, σύμφωνα με τον Κανονισμό UE 2016/679 και της ισχύουσας νομοθεσίας, δεσμεύεται να σεβαστεί τον εμπιστευτικό χαρακτήρα των πληροφοριών που παρέχονται από τους υποψήφιους και να επεξεργαστεί όλα τα δεδομένα αποκλειστικά στα πλαίσια της παρούσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το θεατρικό σεμινάριο.

Διαφήμιση

Η παρούσα προκήρυξη ενδιαφέροντος και το σχετικό συνημμένο έγγραφο, θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου FACTORY ASSOCIATION - TRANS ADRIATIC COMPANY.

 

Περισσότερες πληροφορίες

 

Σύμφωνα με το νόμο L. n. 241/90 s.m.i. ως υπεύθυνος της διαδικασίας ορίζεται ο Angelantonio De Nitto

Tel. 320.0119048

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίνσεις σχετικά με την παρούσα Πρόσκληση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον σύλλογο FACTORY ASSOCIATION - TRANS ADRIATIC COMPANY στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

αναφέροντας το θέμα: “CALL FOR PARTICIPATION IN THE THEATRICAL TRAINING SESSION OF CROSS THE GAP PROJECT IN LECCE”.

 

greecegreece greece

Cross The Gap 2023 © Copyright

social facebooksocial facebooksocial facebook


Έργο συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση , το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και την Εθνική Συμμετοχή των χωρών Ελλάδας και Ιταλίας

Search